Revision och revisor i Borås

Min bror har startat ett eventföretag. Han är verkligen duktigt och engagerad i allt han gör, men dock inte lika bra på ekonomi. Jag tror att det kan vara svårt att hålla reda på allt. Därför har han varit på jakt efter en revisorfirma.  Att hitta revisor i Borås blev mitt uppdrag. Jag har aldrig haft ett eget företag, och skulle inte vilja ha det heller. Jag känner att det här med ekonomi inte är min starka sida.

Ekonomi och företagande

Som sagt ekonomi är inte min starka sida, men vilken tur att det finns en revisor som kan sköta detta. Jag har hittat en firma som finns i Borås som hjälper företag med revision. Sagt och gjort jag gick in på deras hemsida och upptäckte att dom hjälper till med årsredovisningar och bokslut. Dom kan även deklarera och hjälpa till vid bolagsbildningar och en massa annat. Det är tur att det finns folk som vill hålla på med siffror eftersom min bror är urusel på detta, han tycker om att möta människor. Han är mer av en som arbetar med händerna, som tycker om att bygga och fixa än att sitta bakom ett skrivbord.

Paintballfabriken går med vinst

Min bror har nu haft sitt företag ett par år och går sakta men säkert bättre och bättre rent ekonomiskt. På alla andra sätt också. Han har haft stor hjälp av sin revisor, som har hjälpt honom med allt från bokslut till deklaration. Han har jobbat stenhårt med att bygga och fixa för att göra sitt företag så attraktivt som möjligt. Det går strålande, han har så många nöjda gäster som samlas här vid sina företagsevent. Just nu håller han på att bygger för fullt en ny arena som skall öppna till våren.